[yoast-breadcrumb]

BW meubels

Voor BW meubels moet u bij House of JAB by Verstappen Interiors in de buurt van Eindhoven zijn. Wilt u uw woonkamer verrijken met een unieke bank? Of bent u op zoek naar meubels van hoogwaardige kwaliteit? In beide gevallen zijn meubels van het gerenommeerde merk BW uitermate geschikt. De fauteuils, banken en andere meubels van Bielefelder Werkstätten kunt u het beste aanschaffen bij een specialist in exclusieve interieurs. Bij House of JAB by Verstappen Interiors heeft u de garantie op een uitstekende service.

BW meubels: bijzonder design en duurzame kwaliteit

De meubels van BW staan bekend om een bijzonder design en een hoge mate van duurzaamheid. Dat komt doordat deze meubelstukken ontworpen worden door vooraanstaande ontwerpers en vervaardigd worden door vakkundige meubelmakers. De BW meubels worden allemaal volgens traditionele wijze in Duitsland gemaakt. Behalve meubels van Bielefelder Werkstätten hebben wij in ons aanbod ook meubelstukken en woonaccessoires van andere topmerken als IP Design, JAB Anstoetz en Soleil Bleu. Iedere bank of fauteuil uit ons assortiment is verkrijgbaar in verschillende soorten eersteklas stof en leder. Wilt u een meubelstuk compleet op maat laten vervaardigen? Ook dat is mogelijk bij House of JAB by Verstappen Interiors.

Vragen? Neem contact op!

Wilt u meer weten over de collectie BW meubels van House of JAB by Verstappen Interiors? Of heeft u een vraag over de andere producten uit ons assortiment? Neem dan contact op met onze medewerkers door even te bellen naar +31 (0)492 522857. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom aan de Burgemeester van Houtlaan 4a in Helmond.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.