[yoast-breadcrumb]

Exclusieve inrichting

Heeft u hulp nodig bij de exclusieve inrichting van een woning of kantoorpand? Dan schakelt u een specialist als House of JAB by Verstappen Interiors uit Helmond in. Wij hebben inmiddels al meer dan 85 jaar ervaring met het ontwerpen en realiseren van exclusieve interieurs voor particulieren en ondernemers. Zodoende weten onze vakbekwame medewerkers precies hoe ze u uitstekend van dienst moeten zijn. Voor iedere woonstijl kunnen wij een creatief en uniek interieurontwerp realiseren. Het creëren van een exclusieve inrichting doen wij doorgaans met meubels en woonaccessoires van vooraanstaande merken als Bielefelder Werkstätten, JAB Anstoetz en IP Design.

Deskundige begeleiding bij de exclusieve inrichting van een huis of kantoor

Voor de exclusieve inrichting van een huis of kantoor is de input van de klant van groot belang. Onze interieurspecialisten gaan met u in gesprek over uw wensen en ideeën. Op basis daarvan gaan wij aan de slag met het maken van een concreet ontwerp. De medewerkers van House of JAB by Verstappen Interiors weten precies hoe stoffen, kleuren, meubels en woonaccessoires het beste met elkaar gecombineerd kunnen worden om een exclusieve leefomgeving met een persoonlijke sfeer te creëren. Wij kunnen u desgewenst ook begeleiden bij het verbouwen van een ruimte.

Telefonisch contact opnemen

Bent u benieuwd wat House of JAB by Verstappen Interiors op het gebied van exclusieve inrichting allemaal voor u kan betekenen? Of wilt u meer weten over onze andere producten en diensten? Kom dan langs in onze showroom of neem via +31 (0)492 522857 telefonisch contact op met onze medewerkers.

 

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.