[yoast-breadcrumb]

Exclusieve woonwinkels

Bent u op zoek naar exclusieve woonwinkels in Nederland? Dan moet u zeker eens langsgaan bij de showroom van House of JAB by Verstappen Interiors in Helmond. Daar vindt u een breed assortiment aan stijlvolle meubels en woonaccessoires. Bij ons kunt u meubelstukken en andere woonitems van diverse toonaangevende merken aanschaffen. Voorbeelden hiervan zijn Soleil Bleu, Bielefelder Werkstätten, IP Design en JAB Anstoetz. Op het gebied van exclusieve interieurs zijn wij een van de beste woonwinkels van Nederland.

House of JAB by Verstappen Interiors: een van de beste exclusieve woonwinkels in Nederland

House of JAB by Verstappen Interiors onderscheidt zich van andere woonwinkels door uit te blinken in een uitgebreid aanbod van en een deskundig advies over exclusieve interieurinrichtingen. Onze interieurspecialisten vertellen u graag meer over het creëren van een elegante leef- of werkomgeving. Zowel particulieren als ondernemers zijn wij graag van dienst. In Helmond vindt u naast onze showroom ook een ontwerpstudio waar we samen met u het ontwerp van uw dromen kunnen maken. Met uw wensen en ideeën en met onze passie en creativiteit realiseren we ongetwijfeld een uniek interieur dat klasse uitstraalt.

Verzekerd van kwaliteit

Als een van de meest exclusieve woonwinkels van Nederland bent u bij House of JAB by Verstappen Interiors verzekerd van kwaliteit. Wilt u weten wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Of heeft u een vraag over onze producten of diensten? Naam dan contact op door even te bellen naar +31 (0)492 522857 of kom langs in onze showroom.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.