[yoast-breadcrumb]

Interieurarchitect Eindhoven

Heeft u een interieurarchitect nodig in de regio Eindhoven? Dan biedt House of JAB by Verstappen Interiors u de oplossing. Onze interieurspecialisten helpen u graag bij de realisatie van een stijlvolle leefomgeving met een persoonlijke sfeer. Wij zijn al meer dan 85 jaar actief in deze sector en zodoende weten wij precies wat ervoor nodig is om onze klanten uitstekend van dienst te kunnen zijn. Op basis van uw wensen en ideeën wordt een plan gemaakt om een woning of een bepaalde ruimte op een bijzondere wijze in te richten. Als u in de buurt van Eindhoven op zoek bent naar een professionele interieurarchitect komt u naar House of JAB by Verstappen Interiors.

Uniek ontwerp voor iedere woonstijl door een interieurarchitect nabij Eindhoven

Een interieurarchitect van House of JAB by Verstappen Interiors in de buurt van Eindhoven kan voor iedere woonstijl een uniek ontwerp realiseren. Zowel particulieren als bedrijven die hulp nodig hebben bij de inrichting van één of meerdere ruimtes kunnen bij ons terecht. Door stoffen, kleuren, meubels en woonaccessoires op de juiste manier met elkaar te combineren, wordt een elegant interieur gecreëerd. Ook bij kleine verbouwingen kunnen wij u begeleiden. House of JAB by Verstappen Interiors streeft ernaar om u op het gebied van interieurontwerp volledig te ontzorgen.

Meer weten?

Heeft u vragen voor een interieurarchitect van House of JAB by Verstappen Interiors nabij Eindhoven? Of wilt u meer weten over onze andere diensten? Neem dan contact op door even te bellen naar +31 (0)492 522857 of kom langs bij onze showroom aan de Burgemeester van Houtlaan 4a in Helmond.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.