[yoast-breadcrumb]

Interieurontwerp Eindhoven

Bent u op zoek naar een specialist in interieurontwerp in de omgeving van Eindhoven, Deurne en Tilburg? Kom dan voor deskundige begeleiding bij interieurontwerp naar House of JAB by Verstappen Interiors. Wij zijn een woonwinkel met meer dan 85 jaar ervaring en daardoor weten we exact hoe we iedere klant zo goed als mogelijk van dienst kunnen zijn. Zodoende bent u bij ons verzekerd van een uitstekende service op maat. Voor een professioneel interieurontwerp komt u in de regio Deurne, Tilburg en Eindhoven naar House of JAB by Verstappen Interiors.

Stijlvol interieurontwerp voor een woning of kantoor in de buurt van Eindhoven

Onze interieurdesigners helpen u graag bij het creëren van een stijlvol interieurontwerp voor uw woning of kantoor in de buurt van Eindhoven. Zowel particulieren als ondernemers zijn bij ons helemaal aan het juiste adres. Voordat we beginnen met ontwerpen, luisteren we eerst naar de wensen en ideeën van de klant. Op basis daarvan wordt een concreet plan opgesteld voor het realiseren van een elegante woon- of werkomgeving. In de ontwerpstudio kunnen wij aan ieder interieurontwerp een stijlvolle invulling geven.

Interieurontwerp in de regio Tilburg met meubilair van gerenommeerde merken

Ieder interieurontwerp voor een huis of kantoorpand in de regio Tilburg maken wij op basis van de wensen van de klant. Onze filosofie is dat u bepalend moet zijn voor het ontwerp en niet de bank of fauteuil die toevallig in onze showroom staat. Voor de inrichting van een ruimte werken wij altijd met meubilair van gerenommeerde merken, zoals:

  • Bielefelder Werkstätten
  • IP Design
  • Soleil Bleu
  • JAB Anstoetz

U heeft bij House of JAB by Verstappen Interiors ook de mogelijkheid om unieke meubelstukken op maat te laten maken. Dat is de service van een specialist.

Interieurontwerp nabij Deurne met luxe woonaccessoires

Een woonkamer, eetkamer of kantoor is niet compleet zonder de juiste woonaccessoires. Daarom heeft u bij ons nabij Deurne ook een ruime keuze uit verschillende luxe accessoires voor uw interieurontwerp. Denk bijvoorbeeld aan plaids en sierkussens om een fauteuil of bank te verfraaien. Of bent u eerder op zoek naar stijlvolle vazen en schalen? In ons assortiment hebben wij voor iedere woonstijl de ideale accessoires.

Interieurontwerp door House of JAB by Verstappen Interiors

Bent u benieuwd wat House of JAB by Verstappen Interiors op het gebied van interieurontwerp allemaal voor u kan betekenen? Of wilt u meer informatie over de aanschaf van meubilair of onze andere woonitems? Neem dan via +31 (0)492 522857 telefonisch contact op met onze medewerkers of kom langs in de showroom aan de Burgemeester van Houtlaan 4a in Helmond.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze showroom alleen op afspraak te bezoeken...

Om de juiste tijd en aandacht voor u te reserveren werken wij alleen op afspraak, zowel bij u op locatie alswel bij ons in de showroom.

Afspraak maken of heeft u andere vragen?

Bel dan naar 0492-522857 of mail naar info@verstappenhelmond.nl