[yoast-breadcrumb]

Luxe interieur winkel

Wilt u een luxe interieur en bent u op zoek naar een winkel die gespecialiseerd is in exclusieve meubels en woonaccessoires? Dan moet u bij House of JAB by Verstappen Interiors uit Helmond zijn. Met meer dan 85 jaar ervaring weten wij precies hoe we voor ondernemers en particulieren bijzondere interieurs kunnen realiseren. Onze interieurspecialisten kunnen voor elke woonstijl een uniek en creatief ontwerp samenstellen. Naast designadvies kunt u in onze winkel ook terecht voor de aanschaf van hoogwaardige banken, fauteuils en andere meubelstukken die perfect passen in een luxe interieur.

Luxe interieur nodig? Schakel een gespecialiseerde winkel in!

Voor het creëren van een luxe interieur vindt u in onze winkel meubels, stoffen, tapijten, behang en woonaccessoires van diverse toonaangevende merken, waaronder:

  • Bielefelder Werkstätten: deze meubels worden ambachtelijk vervaardigd volgens traditioneel vakmanschap;
  • IP Design: de meubels van dit Duitse merk staan bekend om de uitstekende kwaliteit en een sensationeel design;
  • Soleil Bleu, Easy Concept, Chivasso, Carlussi di Chivasso JAB Anstoetz: de stoffen en gordijnen van deze merken zijn bijzonder stijlvol en stralen luxe uit.

Het is bij House of JAB by Verstappen Interiors ook mogelijk om meubels en andere woonitems op maat te laten maken. Geef bij onze medewerkers aan wat u nodig heeft en dan zorgen wij dat het helemaal in orde komt.

Kom langs in de showroom

House of JAB by Verstappen Interiors is een winkel die gespecialiseerd is in luxe interieur. Bent u benieuwd wat wij voor u allemaal kunnen betekenen? Neem dan via +31 (0)492 522857 telefonisch contact met ons op of kom langs bij onze showroom aan de Burgemeester van Houtlaan 4a in Helmond.

Bekijk ook:
%%LinkStructuur1%%

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.