[yoast-breadcrumb]

Luxe woonwinkel

House of JAB by Verstappen Interiors uit Helmond is een luxe woonwinkel met een showroom in de buurt van Eindhoven. Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod aan exclusieve meubelen en woonaccessoires. In ons assortiment hebben wij banken, fauteuils en andere woonitems van verschillende topmerken. Denk bijvoorbeeld aan Bielefelder Werkstätten, IP Design, Soleil Bleu en JAB Anstoetz. Wij zijn al meer dan 85 jaar actief als luxe woonwinkel. Zodoende heeft u bij ons de garantie op een uitstekende service en deskundig advies op maat.

Luxe woonwinkel: unieke meubelstukken en deskundig interieuradvies

Als luxe woonwinkel kunt u bij ons naast de aanschaf van unieke meubelstukken ook terecht voor interieuradvies. Onze interieurspecialisten helpen u graag met de realisatie van een stijlvolle werk- of leefomgeving. Zowel kantoren als woningen kunnen wij op elegante wijze inrichten. Samen met u kunnen wij in onze ontwerpstudio een interieurontwerp creëren dat aan al uw eisen en wensen voldoet. Wilt u exclusieve meubels op maat laten maken? Ook dat doen onze gespecialiseerde medewerkers graag voor u. Vertel ons wat u nodig heeft en dan zorgen wij ervoor dat u in korte tijd kunt beschikken over het door u gewenste meubilair.

Uitgebreide collectie

Bent u benieuwd wat House of JAB by Verstappen Interiors als luxe woonwinkel allemaal voor u kan betekenen? Neem dan via +31 (0)492 522857 telefonisch contact met ons op. Wilt u onze uitgebreide collectie komen bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom aan de Burgemeester van Houtlaan 4a in Helmond.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.