vacature m/v

 

Vacature zelfstandige medewerker buitendienst

 


Wij zijn 
opzoek naar een zelfstandige medewerker voor de buitendienst die Verstappen Interior Creators kan ondersteunen voor een of twee dagen in de week met, afhankelijk van je kennis, de mogelijkheid om de vacature uit te breiden naar een full-time baan. Je kunt per direct aan de slag!

 

Bij Verstappen Interior Creators ontwerpen en realiseren we unieke interieurs voor stijlbewuste mensen, particulier en zakelijk. We werken vanuit onze interieur-ontwerpstudio in de inspiratieshowroom in Helmond. Kom jij ons team ondersteunen?

 

Hoe ziet de functie er uit? Een voorbeeld van de werkzaamheden die je zal gaan verrichten zijn het inmeten van ramen, vloeren of wanden op locatie, het afhalen of bezorgen van meubels en andere producten, kleine montage werkzaamheden en naar aanleiding van de opdracht advies geven bij de opdrachtgever op locatie. Je moet zelfstandig kunnen werken, want je zult voor het merendeel alleen onderweg zijn.

 

Interesse? Neem dan nu contact op met Yvonne Verhorevoort via 06-53107632 of mail je motivatie naar yvonne@verstappenhelmond.nl

 

 

houseofjab