vacature m/v

 

Uitvoerder montage woning-stoffering en bouw gezocht

 


Ben jij die bouwkundig onderlegde aanpakker met gouden handjes?

 

Zet jij in no time een Tv-meubel in elkaar, is het monteren van gordijnrails peanuts voor je en draai je je hand niet om voor het aansluiten van verlichting? Ben je daarnaast bouwkundig onderlegd en kun je het overzicht bewaren?

Lees dan snel verder!

 

We zoeken een handige aanpakker die z’n gouden handjes graag laat wapperen om stijlvolle interieurs en projecten te ontwikkelen. In flexibele of vaste uren installeer je meubilering, monteer je diverse onderdelen waaronder raambekleding en stuur je op bouwkundig gebied experts aan om het juiste resultaat te bereiken. Je faciliteert en begeleidt projecten bij de uitvoering zodat ze worden opgeleverd binnen de vastgestelde planning. Je bent zelfstandig werkend binnen een team en vaak onderweg.

Ervaring in de woningstoffering en met bouwwerkzaamheden is een pre, maar niet vereist. We vinden het belangrijker dat je praktisch kunt denken, resultaatgericht en een teamplayer bent.

 

Interesse? Neem dan nu contact op met Yvonne Verhorevoort via 06-53107632 of mail je motivatie naar yvonne@verstappenhelmond.nl

 

 

houseofjab